HÄÄYÖ

to 9.9. kello 17.00 - 21.00
Pyhän Paavalin kappeli eli Saariselän tunturikappeli

HÄÄYÖ – VAIVATTA VIHILLE

Saariselän tunnelmallisessa kappelissa on tiedossa rakkaudentäyteinen ilta torstaina 9.9.2021 klo 17-21. Silloin vietetään hääyötä. Hääyö on vaivaton vihkitapahtuma. Voitte tulla ihan kahdestaan tai ystävienne kanssa. Teitä varten on kappelissa pappi, kanttori ja tarvittaessa todistajat. Hääyö-tapahtumassa voidaan myös siunata aiemmin solmittu avioliitto.

Vihkimistä varten mukaan tarvitaan:

-tuleva puoliso ja sormus/sormukset

-avioliiton esteettömyystodistus

-molempien henkilöllisyystodistukset

-vihkiraamattu, jonka saa kotiseurakunnasta

Voitte osallistua joko yhteisvihkimiseen klo 17 (mikäli useampi pariskunta tekee varauksen tähän, esim. ystäväpariskunnat) tai varata oman vihkiajan klo 18-21, jolloin vihkimiset ovat puolen tunnin välein. Voitte olla halutessanne yhteydessä vihkipappiin etukäteen ja esittää myös toiveen mahdollisesta vihkimusiikista.  Varaukset 1.9.2021 mennessä Inarin seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh. 040 760 4202 arkisin klo 10-14.

Kirkkoherra I Girkohearrá
Sairaalantie 5