Diakonian kohtaamispaikka

ke 6.10. kello 13.00 - 15.00
Vanhustenviikon juliste, kuvassa ikääntyvä naishenkilö lapsen kanssa luontoympäristössä. Vanhustenviikko on 3.-10.10.2021
Osallisuuskeskus Ainola, Petsamontie 9

Diakonian kohtaamispaikka Ainolassa on avoinna klo 13-15 (Huom! muuttunut aika) tällä kertaa Vanhustenviikon teemalla "Luonto antaa voimaa". Yhteislaulusta iloa - tuokio klo 14-14:30, laulattamassa kanttori Johanna Kinnunen.

Kohtaamispaikka on kaikille avoin yhteisen olemisen ja kohtaamisen paikka, johon voi tulla kahvistelemaan, tapaamaan toisia tai viettämään aikaa. Mukaan voi ottaa vaikka kutimen tai käydä kahvilla asiontireissun lomassa tai lueskella lehtiä ja olla vain. Ainolassa on myös sähköisen asioinnin Virtu-palvelupiste, jonka käyttöön voidaan opastaa sekä nettiselailukone yleisökäyttöön.

Vuorokerroin kohtaamispaikassa on klo 14 noin puolen tunnin mittainen yhteislaulu- tai jumppatuokio. Näitä ohjaavat kanttori Johanna Kinnunen ja erityisryhmien liikunnanohjaaja Piritta Mäntyjärvi.

Mikäli haluat kutoa sukkia diakonian joulupaketteihin, kohtaamispaikasta voit hakea villalankaa sitä varten. Lisätiedot: diakoniatyöntekijä Anu Huhtamella (040 5071713)


Järjestäjä

Inarin seurakunta

Ota yhteyttä