Perhepilkkipäivä Tuulijärvellä

la 9.4. klo 10.00 – 14.00
Kuvassa esite perhepilkkipäivästä

Tuulijärvi, Tuulijärven tulipaikka

Tule koko perheen voimin pilkkimään tuulijärven rautua kanssamme. Lisäksi ohjelmassa tulistelua, makkaran- ja letunpaistoa sekä kuuma mehua ja vanhemmille kahvia sekä teetä.

Luvassa mukava ja leppoisa perheille suunnattu pilkkitapahtuma Tuulijärvellä, Inarissa. Pilkitään rautua Tuulijärvellä, paistetaan makkaraa, lettuja ja vaahtokarkkeja tulipaikalla.

Käydään läpi pilkkimisen perusteita, kuinka kalastetaan vastuullisesti ja luonnon kunnioitusta. Mikäli saalista saadaan, niin käydään läpi myös kalankäsittelyä.

Paikanpäällä on pilkkionkia ja pilkkitoukkia. Myös omia välineitä voi totta kai käyttää.

Tapahtumaan voi osallistua joustavasti oman aikataulun mukaan.

Saapuminen: Tuulisjärven parkkipaikalle, josta n. 1,5 km siirtyminen jalkaisin tai hiihtäen moottorikelkkauraa pitkin Tuulijärvelle.

Inarin seurakunta ja Inarin kunnan vapaa-aikatoimi järjestävät tapahtuman yhteistyössä.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille