Isosleiri Vasatokan nuorisokeskuksessa 22.-24.9.

pe 22.9. klo 17.00 – su 24.9. klo 13.00
Esite isosleiristä Vasatokan nuorisokeskuksessa 22.-24.9.

Vasatokan nuorisokeskus

Isosleirillä opetellaan isosille tärkeitä tietoja ja taitoja hauskasti ja monipuolisesti. Samalla päästään tutustumaan myös naapuriseurakuntien isoskoulutettaviin ja nuorisotyönohjaajiin. Isosleiri on tarkoitettu uusille isoskoulututtaville sekä jo aiemmin isosena toimineille nuorille. Ilmoittaudu mukaan nyt tai viimeistään ke 6.9. mennessä!

Lapin seurakuntien yhteinen isosleiri järjestetään 22.-24.9. Vasatokan nuorisokeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina, 22.9., alkuillasta ja päättyy sunnuntaina, 24.9., iltapäivästä. Tarkat aikataulut varmistuvat myöhemmin. 

Ohjelmassa oppitunteja, ulkoilua erilaisten aktiviteettien merkeissä, iltaohjelmia ja eiköhän sitä tulistelemaankin jossain vaiheessa ehditä.

Näillä näkymin leirillä nähdään nuoria ja seurakunnan työntekijöitä ainakin Inarin, Kittilän ja Utsjoen seurakunnista.

Leiri on tarkoitettu kaikille isostoiminnasta kiinnostuneille nuorille. Vaatimuksena on, että rippikoulu pitää olla käytynä. Leiri on loistava startti tänä syksynä isoskoulutuksen aloittaville nuorille. Leirille kuitenkin toivotaan kovasti mukaan myös aiemmin isosena toimineita nuoria. Ohjelma suunnitellaan siten, että leiri palvelee kaikkia. Heitä, jotka vasta aloittavat isoskoulutusta ja myös aiempaa kokemusta isosena toimisesta omaavia. 

Leiri on maksuton kaikille Inarin seurakunnan nuorille. Leiriin sisältyy kuljetukset leirille Ivalosta ja Inarista, majoitus Vasatokan nuorisokeskuksessa, ruokailut (pe: iltapala / la: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala / su: aamupala ja lounas).

ILMOITTAUTUMINEN:

- Inarin seurakunnan nuoret ilmoittautukaan nuorisotyönohjaaja Mikalle: puh. 040-5071715 tai mika.lustig (at) evl.fi

- Ilmoittautumiset viimeistään ke 6.9.

 

Tervetuloa mukaan!!

  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Inarin seurakunta
Sairaalantie 5
99800 Ivalo