Isoskoulutuksen Starttileiri

pe 20.9. klo 18.00 – su 22.9. klo 12.00

Vasatokan nuorisokeskus

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Syksyn isoskoulutus käynnistyy Vasatokan nuorisokeskuksessa 20.-22.9. järjestettävällä Starttileirillä. Ohjelmassa on paljon mukavaa ja monipuolista ohjelmaa isostoimintaan liittyen. Leiri on tarkoitettu tulevana syksynä isoskoulutuksen aloittaville nuorelle, kuin myös jo nuorille, jotka ovat aiemmin toimineet isosena. Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään 1.9. mennessä!

Syksyn isoskoulutuksen Starttileiri järjestetään Inarissa, Vasatokan nuorisokeskuksessa, 20.-22.9. Leiri on tarkoitettu uusille isoskoulutettaville, kuin myös jo aiemmin isosena toimineille nuorille.

Leiri järjestetään yhteistyössä muiden Lapin Rovastikunnan seurakuntien kanssa, eli leirillä pääsee tutustumaan myös naapuriseurakuntien nuoriin ja työntekijöihin.

Leirille voivat osallistua kaikki nuoret, jotka ovat käyneet rippikoulun ja ovat konfirmoitu.

Ilmoittaudu oheisesta linkistä ma 1.9. mennessä: ILMOITTAUDU STARTTILEIRILLE

- Leirille voidaan ottaa mukaan 40 nuorta.

Leiri alkaa perjantaina 20.9. n. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 22.9. n. klo 12.

Ohjelmassa monipuolista ja hauskaa ohjelmaa isoskoulutuksen eri teemoilla. Päästään ainakin miettimään, mistä isoskoulutuksessa on pohjimmiltaan kyse ja tutustumaan erilaisiin ohjaustilanteisiin. Myös kristillinen hengellisyys on mukana leirillä hartauksien ja päätösjumalanpalveluksen muodossa. Iso rooli leirillä on myös rennommalla ajanvietolla, yhdessäololla ja tutustumisella toisiin leiriläisiin. Voisikin sanoa, että kyseessä on kuin rippikoulu, mutta isoskoulutus teemalla.

Leirillä majoitutaan 4-6 henkilön soluhuoneistoissa.

Seuraavat ruokailut kuuluvat leiriin:

Pe päivällinen ja iltapala

La aampala, lounas, välipala/kahvit, päivällinen ja iltapala

Su aamupala ja lounas

Tapahtuma on maksuton Inarin seurakunnan nuorille ja tapahtumaan on kuljetus Ivalosta ja Inarista.

Tervetuloa mukaan Starttileirille!

Lisätietoja leiristä voi kysyä Mikalta, puh. 040-5071715 tai mika.lustig (at) evl.fi

• Nuorille Nuorille

Sairaalantie 5