Uutislistaukseen

Ilmoittaudu mukaan isoskoulutukseen!

Esite isostoiminnasta.

Esite isostoiminnasta.

Isko on rippikoulun käyneille nuorille suunnattu koulutus, jossa käydään läpi mm. vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjausta, hartauksien tekemistä, Raamattua sekä iltaohjelman valmistelua. Koulutuksessa nautitaan välillä myös yhdessä olemisesta ja rentoudutaan.

Iskoon kuuluu koulutusiltoja (yleensä keskiviikko klo 17-19), yhteisiä viikonloppuleirejä naapuriseurakuntien kanssa sekä seurakunnan tapahtumiin osallistumista. Osa koulutusilloista järjestetään Ivalossa, osa Inarissa ja osa etäyhteyksin. 

Rippikoulussa isoset toimivat ryhmänohjaajina. Isosen tehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia ryhmätyöskentelyjä, hartauksia ja luovaa toimintaa, sketsejä yms. Isoset voivat toimia ohjaajina myös muissa seurakunnan tapahtumissa, esim. kerhoissa ja lasten kesäleireillä.

Isostoimintaan voi tulla mukaan vaikka ei olisi kiinnostunut isosena toimimisesta leireillä. Isko on pääsääntöisesti maksutonta kaikille.


Ensimmäinen koulutusilta on keskiviikkona 6.9. klo 17-19 Ivalon kirkon alakerrassa. Seurakuntien yhteinen isosleiri järjestetään Vasatokan nuorisokeskuksessa 22.-24.9.

Ilmoittaudu mukaan isoskoulutukseen tästä linkistä.


Lisätietoja voit kysellä Mikalta, 040 507 1715 tai / mika.lustig(at)evl.fi

Mika Lustig
Mika Lustig
Nuorisotyönohjaaja
Sairaalantie 5
99800 Ivalo

8.8.2023 14.39