Sururyhmä

Sururyhmä on paikka, jossa voi jakaa ajatuksia muiden menetyksen kokeneiden kanssa. Se kokoontuu noin seitsemän kertaa kaksi tuntia kerrallaan. Aloitamme sururyhmän tarvittaessa syksyllä ja keväällä, tarpeen mukaan Ivalossa ja Inarissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Älä jää yksin surusi kanssa.

Ajankohtaista:

Sururyhmä puolisonsa menettäneille

Oletko menettänyt puolisosi viimeisen kahden vuoden aikana ja haluaisitko jakaa ajatuksia toisten samassa tilanteessa olevien kanssa? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta osallistua sururyhmään tämän syksyn aikana. Ryhmä kokoontuu 6-7 kertaa ja noin 2 tuntia kerrallaan. Ryhmän koko on enintään 8 henkilöä. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 17.9. mennessä diakonissoille: Anja (040 7506286) ja Anu (040 5071713).

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle.

Suru, kriisi

Suru on luonnollinen tapa kohdata menetys. Samalla myös oman elämän rajallisuus tulee vastaan. Hautajaiset on omaisille tärkeä hetki suremiseen ja keskinäiseen lohdutukseen.

Omaisen tunteet ja surutyö

Lapsen kuoleman suuressa surussa ei tarvitse selvitä yksin. Läheisten lisäksi sekä kotikunta että kirkko auttavat.

Lapsen kuoleman surussa ei tarvitse selvitä yksin

Saamelaisdiakonissa I Sápmelaččaid diakoniijabargi
Sairaalantie 5