Sururyhmä

Sururyhmä on paikka, jossa voi jakaa ajatuksia muiden menetyksen kokeneiden kanssa. Se kokoontuu noin seitsemän kertaa kaksi tuntia kerrallaan. Aloitamme sururyhmän tarvittaessa syksyllä ja keväällä, tarpeen mukaan Ivalossa ja Inarissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Älä jää yksin surusi kanssa. 

Ajankohtaista:           

Onko sinulta kuollut puoliso tai muu läheinen viimeisen kahden vuoden aikana ja toivot voivasi jakaa ajatuksiasi muiden menetyksen kokeneiden kanssa? Tarjoamme mahdollisuutta osallistua sururyhmään, joka kokoontuu 7 kertaa kevätkauden 2023 aikana. Ryhmän koko on 3-7- henkilöä ja se aloitetaan, mikäli osallistujia ilmoittautuu riittävästi. Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on toivetta ryhmään osallistumisesta tai toivot muuten keskustelutukea.

Lämpimin terveisin diakonissat: Anja (040 7506286) ja Anu (040 5071713).

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle. 

Suru, kriisi

Suru on luonnollinen tapa kohdata menetys. Samalla myös oman elämän rajallisuus tulee vastaan. Hautajaiset on omaisille tärkeä hetki suremiseen ja keskinäiseen lohdutukseen.

Omaisen tunteet ja surutyö

Lapsen kuoleman suuressa surussa ei tarvitse selvitä yksin. Läheisten lisäksi sekä kotikunta että kirkko auttavat.

Lapsen kuoleman surussa ei tarvitse selvitä yksin

Ota yhteyttä

Diakonissa
Inarin seurakunta
Sairaalantie 5
99800 Ivalo
Saamelaisdiakonissa I Sápmelaččaid diakoniijabargi
Sairaalantie 5
99800 Ivalo

Virkavapaalla 1.7.-31.10.2023, sijainen Arja Ollikainen p.040 139 4849