Lapsia ja nuoria pelaamassa lautapeliä ulkona

Varhaisnuorille

Seurakunta järjestää kouluikäisille kerhoja, leirejä ja retkiä.

Viikkotoiminnan tavoitteena on järjestää mielekästä iltapäivätoimintaa, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä myös hengellisesti. Leirit ja retket kokoavat eri kylien lapsia yhteen, mukavan toiminnan ja Ilosanoman äärelle. Nuorisotyön toiminnasta tiedotetaan Inarin seurakunnan tiedotteissa Inarilainen-lehdessä, Facebookissa ja Instagramissa.

Viikkotoiminta

Iltapäiväkerho

1-4 -luokkalaisille kokoontuu Ivalon kirkon alakerran kerhotilassa tiistaisin ja torstaisin klo 12-16.30. Kerhossa tarjotaan välipala. Kerhoa ohjaavat nuorisotyönohjaaja Viivi Törmänen ja lastenohjaaja Sirpa Tanhua.

Hyvän fiiliksen liikuntakerho

Hyvän fiiliksen liikuntakerho pidetään Ivalon ala-asteella 31.8. alkaen joka tiistai klo 14-15 ja Inarin kirkonkylän koululla 2.9. alkaen joka torstai klo 15-16.

Ivalon kerho on suunnattu kaikille 3.-luokkalaisille ja Inarin kerho kaikille 3.-6.-luokkalaisille.

Kerhossa opetellaan liikuntataitoja monipuolisesti ja innostavasti leikkien ja kisaillen. Ohjelmassa mm. erilaisia pallopelejä ja temppuratoja.

Kerho on maksuton kaikille lapsille eikä erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä.

Kerhoa ohjaa nuorisotyönohjaaja Mika Lustig.

Lasten ja nuorten koripallo

Lasten ja nuorten koripallo käynnistyy tiistaina 14.9. Harjoituspaikkana Inarin kirkonkykän koulun liikuntasali. Ala-asteikäiset, Pikkusudet, klo 18.0-19.00 ja yläasteikäiset klo 19.00-20.00.

Lisätietoja: Nuorisotyönohjaaja, Mika Lustig, puh. 040-5071715, mika.lustig@evl.fi

Vintti-päivystys

Perjantaisin klo 13-16 Inarin nuorisotila Vintillä. Vintti on avoin 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

Leirit ja retket

Leirit pidetään retkeilykeskus Tievatuvalla. 1.-3. -luokkalaisille ja 4.-6. -luokkalaisille pyritään järjestämään yksi leiri syksyllä ja yksi keväällä.

Koulujen loma-aikoina järjestetään leiripäiviä ja retkiä.

Nuorisotyönohjaaja I Nuoraidbargi
Sairaalantie 5