Lapsia ja nuoria pelaamassa lautapeliä ulkona

Varhaisnuorille

Seurakunta järjestää kouluikäisille kerhoja, leirejä ja retkiä.

Viikkotoiminnan tavoitteena on järjestää mielekästä iltapäivätoimintaa, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä myös hengellisesti. Leirit ja retket kokoavat eri kylien lapsia yhteen, mukavan toiminnan ja Ilosanoman äärelle. Nuorisotyön toiminnasta tiedotetaan Inarin seurakunnan tiedotteissa Inarilainen-lehdessä, Facebookissa ja Instagramissa.

Viikkotoiminta

Iltapäiväkerho

1-4 -luokkalaisille kokoontuu Ivalon kirkon alakerran kerhotilassa tiistaisin ja torstaisin klo 12-16.30. Kerhossa tarjotaan välipala. Kerhoa ohjaavat nuorisotyönohjaaja Viivi Törmänen ja lastenohjaaja Sirpa Tanhua.

Hyvän fiiliksen liikuntakerho

Hyvän fiiliksen liikuntakerho pidetään Ivalon ala-asteella 31.8. alkaen joka tiistai klo 14-15.

Kerho on suunnattu kaikille 3.-luokkalaisille.

Kerhossa opetellaan liikuntataitoja monipuolisesti ja innostavasti leikkien ja kisaillen. Ohjelmassa mm. erilaisia pallopelejä ja temppuratoja.

Kerho on maksuton kaikille lapsille eikä erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä.

Kerhoa ohjaa nuorisotyönohjaaja Mika Lustig, p. 040-5071715.

Lasten ja nuorten koripallo

Lasten ja nuorten koripallo käynnistyy tiistaina 14.9. Harjoituspaikkana Inarin kirkonkylän koulun liikuntasali. Ala-asteikäiset, Pikkusudet, klo 18.0-19.00 ja yläasteikäiset klo 19.00-20.00.

Lisätietoja: Nuorisotyönohjaaja, Mika Lustig, puh. 040-5071715, mika.lustig@evl.fi

Vintti-päivystys

Torstaisin klo 13.30-16 Inarin nuorisotila Vintillä. Vintti on avoin 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

Leirit ja retket

Harry Potter ja salaisuuksien kammio -kesäleirit Ivalon kirkolla.

Huom! Ukontuvan saunan korjaustöistä johtuen leirit on siirretty Ivalon kirkolle. Siitä johtuen leiriaikakin lyheni kahteen päivään. Ilmoittautuneille on lähetetty leirikirjeet sähköpostitse.

Tervetuloa Tylypahkan kouluun!

Salaisuuksien kammio 1 ma 6.6. - to 7.6.2022
Salaisuuksien kammio 2 ma 13.6. - to 14.6.2022

Leirit on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Lapsi voi osallistua vain yhdelle leirille.

Leirihinta seurakunnan jäsenelle on 20€ ja muille 30€. Hinta sisältää kuljetukset, täysihoidon, ryhmävakuutuksen sekä ohjelmaa sisällä ja ulkona. Leiri järjestetään Ukontuvalla. Yhteiskyyti Ivalosta lähtee kirkon pihasta maanantaina klo 12. Leiriltä palataan torstaina Ivalon kirkolle klo 15. Tarvittaessa järjestämme kyydit Saariselältä, Inarista ja Näätämöstä/Sevettijärveltä.

Ilmoittautuminen 2.-15.5.2022: ilmoittaudu mukaanLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 21 lasta per leiri.

Nuorisotyönohjaaja I Nuoraidbargi
Inarin seurakunta