Lapsia ja nuoria pelaamassa lautapeliä ulkona

Varhaisnuorille

Seurakunta järjestää kouluikäisille kerhoja, leirejä ja retkiä. Viikkotoiminnan tavoitteena on järjestää mielekästä iltapäivätoimintaa, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä myös hengellisesti. Leirit ja retket kokoavat eri kylien lapsia yhteen, mukavan toiminnan ja Ilosanoman äärelle. Nuorisotyön toiminnasta tiedotetaan Inarin seurakunnan tiedotteissa Inarilainen-lehdessä, Facebookissa ja Instagramissa.

Viikkotoiminta

Iltapäiväkerho 1-4 -luokkalaisille kokoontuu Ivalon kirkon alakerran kerhotilassa tiistaisin ja torstaisin klo 12-16.30. Kerhossa tarjotaan välipala.

Vintti-päivystys perjantaisin klo 12.45-16 Inarin nuorisotila Vintillä. Vintti on avoin 3-luokkalaisille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

Leirit ja retket

Leirit pidetään retkeilykeskus Tievatuvalla. 1-3 -luokkalaisille ja 4-6 -luokkalaisille pyritään järjestämään yksi leiri syksyllä ja yksi keväällä.

Koulujen loma-aikoina järjestetään leiripäiviä ja retkiä.