KORONATIEDOTE INARIN SEURAKUNTA

9.12.2021 12.09

Messut ja kirkolliset toimitukset

Kirkkojen tiloissa olevissa messuissa ja jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa noudatetaan tilakohtaisia väkimäärärajoituksia. Ivalon kirkko max 100 henkilöä, Inarin kirkko max 50 henkilöä ja Saariselän kappeli max 50 henkilöä.

Kirkollisiin toimituksiin liittyvät seurakunnan tiloissa pidettävät yksityistilaisuudet, kuten muistotilaisuudet ja kastekahvit suositellaan pidettävän mahdollisimman pienellä väkimäärällä.

Kauneimmat joululaulut ja konsertit

Koronapassi yli 16-vuotiailla: Kirkoissa pidettäviin Kauneimmat joululaulut-tilaisuuksiin sekä konsertteihin vaaditaan koronapassi yli 16-vuotiailta.

Jouluajan ohjelmasta osa on peruutettu ja muutoksia voi tulla lisää. Pyydämme seuraamaan facebook-tiedotusta ja kirkollisia ilmoituksia.

Pyydämme muistamaan koronaturvallisuusohjeet: vahva maskisuositus sisätiloissa, turvaväli, käsihygienia ja vain terveenä tilaisuuksiin.

Tuomo Huusko, kirkkoherra